info@fixaodona.se

Flexibel förvaring med kuber på väggen

Att sätta upp kubhyllor på väggen är ett enkelt sätt att skapa en personlig och funktionell förvaring. Att blanda färger på kuberna och placera dom osymmetriskt gör det hela lite mer spännande och levande än om man sätter alla kuber utifrån en gemensam linje. För att lugna ner intrycket och binda ihop hyllorna till en grupp kan man placera hyllorna på en träskiva som man bevarar obehandlad eller så låter man måla eller tapetsera skivan. Eller så målar man helt enkelt en ruta på väggen där man sedan monterar upp hyllorna.
Vill du göra något liknande så finns kubhyllor i svart och vitt hos IKEA till riktigt bra pris.

Foto: BOLIGmagasinet/Tia Borgsmidt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  1. Anna

    Hej! Var kan man hitta sådana där kubhyllor till rimliga priser år 2014…? På IKEA hittar jag inga.

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin