info@fixaodona.se

En riktig köksdröm

Urfint kök. Hämtat ur senaste numret av Plaza Interiör. Det finns mycket jag gillar i det här köket. Första kriteriet som måste uppfyllas för att få mitt hjärta att bulta lite extra är de nästintill obligatoriska materialmixarna. Sten, trä, plast och metall i en härlig blandning. Nästa punkt att bocka av är glansskillnader som skapar en extra dimension till känslan av rummet. Ser man sedan till att hålla allt i en lågmäld färgskala så har man prickat in mycket av det som tilltalar mig just nu.

Foto: Plaza Interiör

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  1. Jag håller med du. Väldans fint. Imorgon bjuder även jag på en köksbild, inte helt olik denna pärla. :) Stor bamsekram från flodhästen i smålansskogarna…

  2. Tänk att det köket fastnade jag oxå för!

  3. verkligen jätte snyggt!

  4. Bloglovin’ byte? :)
    Kram!

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin