info@fixaodona.se

Marble Lamp från Studio Vit

Jag älskar lampor och skillnaden de kan göra för ett rum. Hur de kan få en ordinär inredning lyfta ett snäpp. En ny personlig favorit som jag hittade tack vare en kollega på vårt Stockholms-kontor är Marble Lamp från Studio Vit som finns i ett antal olika modeller och storlekar. Lamphållaren är tillverkad i marmor och finns både som golvlampa, bordslampa och taklampa. Urfin i all sin enkelhet! Bakom Studio Vit hittar vi två svenska designers; Helena Jonasson and Veronica Dagnert.Foto: Studio Vit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  1. Lena

    Hej!
    Tack för en trevlig och inspirerande blogg:) Blev helförtjust i dessa lampor från Studio Vit. Var kan man köpa/beställa dessa?
    // Lena

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin