info@fixaodona.se

Kuddar på hög

Jag måste erkänna att jag aldrig varit särskilt förtjust i kuddar, jag blir mest stressad över att hitta dom slängda åt både höger och vänster i soffan. Men jag har insett att så länge jag mixar kuddar i den svartvita färgskalan så fixar jag kaoset utan problem! Jag har försökt ett oräkneligt antal gånger att addera något mer färgglatt, men nej, efter nån dag eller två åker de färgglada kuddarna in i garderoben igen. Så nu har jag gett upp. Nu blir det gråskala rakt över. Istället fokuserar jag på glans, mönster och struktur. Dags att ge sig ut på jakt efter något mjukt och luddigt.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  1. Kuddarna på bilden är ju så snygga!! har också svårt när det är för mycket färg på kuddarna.Men det är mysigt med en massa kuddar i soffan.Och det är klart,ett jobb at piffa upp dem efter att ungarna har suttit i soffan.Alexandra

  2. Cissela_c

    Fina kuddar! De två översta kommer väl från IKEA? De andra varifrån?

  3. så snygga kuddar!, de två överta har jag!

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin