info@fixaodona.se

Koppardetaljer och favoritljuslyktan

Koppar bryter av fint mot den svartvita färgskalan och skapar en varmare känsla. Perfekt såhär i höst-tider. På loppisarna finns det gott om koppardetaljer. Min spegel inhandlades just på loppis, förra hösten och den har flyttat runt i huset. Just nu kombineras den med ett annat loppisfynd i glas och min favoritljuslykta, Etch från Tom Dixon. En härlig mix av gammalt, nytt, billigt och dyrt.

Trevlig helg till er alla!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 1. Jag är inget fan av svart/vitt men koppar är sjukt snyggt att bryta av alla smutsiga pasteller och trätoner med också så koppar gillar jag:)

  kram kram

 2. Sofia B

  Fint som vanligt! :)
  Ha en trevlig helg du med!
  /Sofia B

 3. Cissela_c

  Fint stilleben :-) Som jag har letat efter precis en sådan spegel! Men min tur kommer väl?

 4. Så himla fint! Och jag hittade en kopparspegel på loppis för ett halvårsedan men vet du, jag köpte den inte! Jag blev dumsnål! Och det ångrar jag såååå nu! :/

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin