info@fixaodona.se

DIY: Läderhandtag

I ett blogginlägg häromdagen visade jag mina egentillverkade läderhandtag. Det var flera som kommenterade och hörde av sig och undrade hur jag hade fäst handtagen i skåpsluckorna. Så jag tänkte det var lika bra att göra ett separat inlägg om detta. Men hjälp av en håltång gjorde jag fyra små hål i det dubbelvikta läderbandet. Sedan trädde jag igenom ett tunt lädersnöre genom remmen och de två hålen jag hade borrat i skåpsluckan. Med hjälp av en vanlig knut på insidan så satt handtagen på plats, redo att användas. Lätt som en plätt!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 1. Angela

  Verkligen snygg och smart lösning.
  Var köpter du skåpet?
  Letar efter ett par till mitt vardagsrum och har upptäkt att det är lättare sagt än gjort att få tag på de jag vill ha.

 2. Erika

  Hej! Tänkte bara höra om det är okej att låna den nedersta bilden om jag anger dig som bildkälla? :)

 3. Mari

  Hej! vart köper du lädret ifrån? :)

Trackbacks for this post

 1. Att fästa läderhandtag | DIY or DIE
 2. DIY: Knotted Leather Drawer Pulls | Designolics
 3. Make Your Own No-Hardware Cabinet Pulls | Care2 Healthy Living
 4. Make Your Own No-Hardware Cabinet Pulls | Health Senses by AllureSenses.com

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin