info@fixaodona.se

DIY: handtag av träkulor


För ett tag sedan visade jag mina egentillverkade läderhandtag här på bloggen. Vad jag inte visade då var att jag även passade på att  tillverka handtag av träkulor. Lätt som en plätt! De ofärgade träkulorna trädde jag upp på ett snöre som jag spände mellan grenarna i ett av våra träd. Sen gick jag loss med sprayburken. När kulorna torkat trädde jag upp dom på ett lädersnöre. En knut i ena ändan av handtaget och sen en knut på insidan av luckan. Klart!Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 1. Jättesnyggt! Smart att hänga upp dom sådär i trädet =)

  //Annelie

 2. Vad fint det blev! Synd bara att jag själv inte har något bra skåp att prova det själv på, för sådana handtag skulle jag gärna ha hemma.

  Lycka till med ditt egna företag. Ska bli spännande att se vart det bär av med Fixa&Dona!

 3. Vad fint!
  Gillar att det bara är svart och vitt, men att de olika formerna gör det spännande och intressant!

 4. Hanna - whiterainbow

  Riktigt snyggt att blanda de strikta raka läder handtaget med kulhandtaget som är fullt i former:)

 5. pibadezign

  Dina bilder är alltid så inspirerande! Dina läderhandtag leder mina tankar till Källemos fina byrå, Mama Look, med flätade handtag som jag älskar!

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin