info@fixaodona.se

Form och funktion i ett


Jag tycker det är superviktigt med funktion. Att inte bara göra saker för att det är snyggt. Därför jagar jag ständigt lösningar/alternativ där båda dessa kriterier kan bockas av. Förvaringslösningen ovan tycker jag är ett bra exempel där man förenat form och funktion på ett härligt sätt. Samma höjd på skåpen men olika djup skapar något roligt för ögat utan att göra avkall på funktion.

Foto: via Pinterest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  1. pibadezign

    Så snyggt och så enkelt egentligen…..jag blir så inspirerad!!! av de oregelbundna skåpen.

    Ljusstakarna är så fina och jag får sån lust att pynta och pyssla by my self!

  2. Så enkelt och snyggt!

    Älskar vägg och golv, förutom skåplösningen.

    Trevlig helg

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin