info@fixaodona.se

Linnea – klassiska blomstertapeter i modern tappning


I mitten av februari släpps en ny tapetkollektion från Sandberg vid namn Linnea. Kollektionen består av 14 olika mönster, alla med gemensam nämnare att de är hämtade från den svenska floran i vår- och sommardräkt. I kollektionen finns även en svartvit bas, för att förstärka och lyfta fram mönsterglädjen.
Oh, jag tokgillar verkligen att det snart är vår. Nu börjar den ena nya tapetkollektionen efter den andra dyka upp i färgbutikerna. Härligt!


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  1. Men åh så fräscha! Jag leter tapet nu till Evas rum och man kan ju lätt drunkna i allt då det finns sånt utbud. Velar velar…..

  2. Hej! Jag har just öppnat min webshop och försöker få folk att hitta dit :). Jag säljer egendesignade tavlor med härliga, roliga och tänkvärda budskap i lite shabby chic-stil. Kika gärna in om du vill! belleboo.se

Skriv ett meddelande

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin