Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Lär dig mer om inredning - webbaserade kurser med fixa&dona

– Är inredning det roligaste du vet men du längtar efter att lära dig mer?
– Har du gjort ditt livs största investering och köpt ett hus eller lägenhet som behöver renoveras men du vet inte riktigt hur och var du ska börja?
– Har du sett inredningsprogram på TV och gillat vad du sett men inte riktigt förstått hur du kan applicera det på ditt eget hem?

Varför en webbaserad kurs?
Distanskurser på webben passar perfekt för dig som vill lära i egen takt. Men de är även ett superbra alternativ för dig som inte har tid, möjlighet eller helt enkelt inte vill åka hemifrån för att lära dig nytt. Du kan läsa kursen på datorn, mobilen eller surfplattan. Kurserna är uppdelade i kapitel och korta avsnitt, så att även du som inte har mer än några minuter till övers ändå ska hinna gå igenom ett avsnitt utan att behöva börja om och repetera varenda gång. Kom ihåg – inredning ska vara kul. Och ju mer kunskap du har – desto roligare blir det!

Ja, jag vill gärna veta mer om de webbaserade kurserna!
Jag anmäler mig till nyhetsbrevet så att jag inte missar nån information:
(fyll i formuläret nedan)

1 comment
  1. Hej!

    Jag är intresserad av att veta mer om kurserna. Jag är en glad amatör som allt för ofta har svårt att ”knyta ihop säcken”. Jag skulle därför vilja vidga mina vyer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.