Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

När jag flyttade tillbaka till min fixa&dona-blogg för några veckor sedan berättade jag lite kryptiskt att jag hade ytterligare projekt på gång. De utav er som prenumererar på Nordsjö Idé&Designs nyhetsbrev vet redan vad det gäller.
Sedan mars 2007 jobbar jag i en Nordsjö Idé&Design-butik. Och nu har jag fått möjligheten att starta upp en egen avdelning på Nordsjö Idé&Design-sajten. Behöver jag säga att jag är såå otroligt glad och smickrad över att ha fått det här erbjudandet!? Där tänker jag fokusera ännu mer på färg och tapeter. Bjuda på ännu mer inspiration och tips&trix. Min tanke är att jag ska samla många av de frågor som jag får via kommentarer och mail på ett ställe. För att så många som möjligt av er ska få nytta av svaren.
Min fixa&dona-blogg kommer jag dock fortsätta med precis som vanligt. :-)

Välkommen att kika in hos mig på Nordsjö Idé&Design-sajten! Med er hjälp kommer dessa sidor utvecklas och ständigt fyllas på.

/Hildur


Skärmdump Nordsjö Idé&Design

Total
0
Shares
20 comments
 1. Wooow! Vad KUL för dig!

  Det här passar ju dig "som handsken"

  Lycka till!!!

  Nu får jag nog börja läsa Nordsjös nyhetsbrev istället ;)

  kramis

 2. Nämen så kuuuul för dig!! Grattis grattis! Du är ju som klippt och skuren för det där. :)

  Kram

 3. Grattis! Jag anade det när du skrev det kryptiska inlägget ;-)

  Jag har även tänkt länge att det skulle va en perfekt grej för dig som jobbar på ett färg o tapet företag o kombinera din blogg med det.

  Lycka till med det nya projektet!

 4. Hej!

  Vad kul. Tycker verkligen du är superduktig på det du gör! Du verkar har så himla mycket kul idéer och är verkligen en inspirationskälla. Det ser du nog om du kollar min blogg…

  Får man fråga var du köpt era klädhängare ni har i hallen – tycker de är så snygga. Svart är verkligen snyggt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.