Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Tre utav fyra i denna familj har drabbats av maginfluensan. Dock inte jag… ännu i alla fall. Och jag hoppas verkligen jag klarar mig. Imorgon är det dags att ta truckkort för min del. Så medan barnen myser i soffan framför en film har jag roat mig med att förbereda mig inför morgondagens halvdags-utbildning på annan ort. Tydligtvis är det som så att försäkringarna inte gäller ifall det skulle ske en olycka när man kör truck och inte har något truckkörkort. Så nu är det som sagt dags. Ska bli riktigt roligt! Älskar att lära mig nya saker, nya utmaningar. Ny kunskap och nya erfarenheter är sådant som jag värderar högt. Och det behöver inte vara något märkvärdigt, bara det är nytt. Dags att läsa vidare i “Truckförarens ABC”.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
7 comments
  1. jag ska också ta truckkort snart. Hoppas jag inte river ut något värdefullt :)

    Lycka till och hoppas du klarar dig från maginfluensa, det har härjat lite på mitt jobb också. vill inte ha!!!

  2. Spännande!

    Såg i din anra blogg att du skulle flytta tillbaka hit :-) Jag har bara följt den andra ett tag nu, men då följer jag med tillbax hit då :-D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.