Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


För er som inte redan läst det på min blogg hos Family Living har jag beslutat mig för att i fortsättningen enbart blogga här på min alldeles egna fixa&dona-blogg. Så nu är det fullt fokus på denna blogg från och med nu. Och det känns riktigt bra måste jag erkänna. Denna blogg har blivit en såpass stor del av mig, min identitet och mitt dagliga liv så det känns galet bra att vara tillbaka på hemmaplan, på allvar!  Planer inför bloggens framtid smids och jag har ett nytt projekt på gång. Ett projekt som jag verkligen brinner för och som kommer att komplettera denna blogg på ett ypperligt sätt. Och jag hoppas att det är något som ni, mina kära blogg-besökare kommer att ha glädje av. Jag måste tyvärr hålla er på halster gällande detta ett tag till. Men snart så…
Är det någon utav er som har några tankar att dela med er av gällande min blogg så välkomnas det. Antingen i kommentars-fältet eller via mail. Min mail är: fixaodona@hotmail.com

Hur gick det med dagens truckutbildning? Jo, tack. Teoriprovet är avklarat, utan problem. Uppkörning på måndag.
Kvällen har tillbringats med ett antal trevliga målare. God mat, biljard och dart. En mycket trevlig och lyckad kväll! Jag gillar verkligen att jobba i “min” färgaffär!!! Och ja… tävlingsinstinkten vaknade idag med, precis som förra gången. Jag och min lagkamrat lyckades erövra andraplatsen. Yes! ;-)
Nu är nästa fråga… vad gör jag uppe mitt i natten? Klockan är redan halv två… Dags att bädda ner sig i sängen.

Kram på er allihopa!

Total
0
Shares
38 comments
 1. Åhhhhh jag blir så glad att läsa detta..verkligen go hildur..jag kommer definitivt fortsätta läsa om alla din fina pyssliga tips, fina färgval och att du bjuder oss på ditt fina hem…

  Kram M

 2. Förresten, alla som bloggar på blogg.se har fått en ny funktion att välja på. Med automatik väljs det att det bara syns de tre första raderna hos bloggprenumeranterna. Så är det med din blogg nu!

 3. Jag brukar vara här å läsa… så fortsätter med det då ler

  Jag har ju länkat till din blogg, från min.. Gjorde de för ett tag sen (sa till dig) men vill ändå påminna.

 4. Säger också välkommen tillbaka.. eller hem :) Har följt båda bloggarna, och säger som flera andra, att denna faktiskt känns mer personlig och trevlig :)

  Lycka till med alla roliga projekt!

 5. Nina Hllin skrev: "Förresten, alla som bloggar på blogg.se har fått en ny funktion att välja på. Med automatik väljs det att det bara syns de tre första raderna hos bloggprenumeranterna. Så är det med din blogg nu!"

  Kan du stänga av det så man kan läsa hela blogginlägget i RSS-läsaren hade jag blivit lycklig. :)

  Men din "gamla" blogg är bättre än Family Living. Jag tror inte de gillade Firefox – det gick sjukt långsamt att ladda in din blogg med bilder där. Så långsamt att det flera ggr hände att jag bestämde mig för att inte titta alls.

 6. Det tycker jag att du gör såååå rätt i. Jag tycker mycket bättre om att ha dig här på DIN blogg, den andra glömdes bort och nä bra beslut helt enkelt sen tyckte jag det kändes meckigare att kommentera på family living! Trevlig helg

 7. Nu har du chansen att vinna ett exklusivt smycke med ett rent och enkelt formspråk som förmedlar en speciell känsla. Av smyckesformgivaren/silvesmeden eva e eriksson. Titta in på min blogg.

 8. Jättebra val ,mycket roligare att följa dig här än på family living. Tänk vilka val man gör som först känns så bra, men sen längtar man tillbaka. Gräset är inte alltid grönare…..

 9. Vad spännande det låter med ditt superhemliga nya koncept, supernyfiken! Välkommen tilbaka till denna sida. Tycker du är superduktig ovasett var du håller hus!

 10. Jag följer din blogg dagligen, vare sig du flyttar "bort" eller "hem" :-)

  Vi ska bygga nytt hus med inflytt i maj och dina förslag på tapeter och färg är en stor inspiration. Tack!

 11. …jag hänger åxå me hit då, och nu kanske jag blir flitigare på att kommentera igen, det var så knepigt på family living-bloggen…

  KRAAAAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.