Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Två dagars ledighet framför mig. Två trevliga dagar! Morgondagen ska min familj tillbringa med min kära arbetskamrat och hennes familj. Tänk vilken tur jag haft. Förutom att jag har ett jobb som jag stortrivs med så har jag fått en riktig vän som jag har förmånen att träffa varje dag på jobbet. Kan det bli bättre?! Tack för att du är som du är “Stilly”!!!
Men redan nu är det dags att vara social. Ska “springa” över till grannarna som visst hade plockat fram lite godsaker att mumsa på. Och lite trevligt prat med grannen tackar jag inte nej till. ;-)

Eftersom jag inte gillar bildlösa inlägg nåt vidare så får ni idag se en närbild på de svart/vita prylar som huserar på String-hyllan i vårt kök.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
14 comments
 1. Hej!

  Har också haft lyxen att äga en stringhylla. Köpte min dock på blocket. Den är brun, nu vill jag måla den vit. Vilken färg ska jag använda mig utav? Tänkte det va lika bra att fråga en expert. Har du målat din själv?

  Tack för en inspirerande blogg

 2. Kajsa: Just Stringhyllan på bilden har jag köpt ny. Däremot har jag ytterligare två Stringhyllor av vilken jag målat en. Jag använde mig av en oljebaserad grundfärg för möbler och snickerier (hos Nordsjö heter denna produkt, Häftgrund). Sedan målade jag två lager med en halvblank snickerifärg (Ready40). Blev jättebra! Använder du dig dessutom av en filtroller så får du ett jämnt och fint resultat. Gavlarna var tidigare målade med rostiga. Dessa slipade jag med ett fint slippapper. Därefter sprayade jag båda gavlar i flera omgångar. Hellre fler gånger och tunnt än att det börjar rinna.

  Lycka till!

 3. Halloj! Råkade snubbla in här när jag googlade efter färg att måla min gamla trappa med. Väldigt trevlig och kul sida, må jag säga. Vilken energi du verkar ha! Jag återkommer säkert. Kul idé med dina saccosäckar som blev sittpuffar. Bra med recycling!

  Ha det!

  Kajsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.