Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Att måla fält på väggar och golv skapar spännande blickfång i ett rum. Genom att måla fält och ränder kan man på ett enkelt sätt förändra rummets proportioner. Våga måla!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, slötitta på TV och dricka te. Känner mig inte helt i form. Sov till och med några timmar i eftermiddags, så det återstår väl att se om jag somnar sen. Men imorgon ska jag vara fit-for-fight igen. Jag längtar efter att kicka igång en ny arbetsvecka! En arbetsvecka som inleds med en dag i Göteborg.

Foto: Nordsjö

Total
0
Shares
5 comments
  1. Hej!
    Vi håller som bäst på att göra iordning övervåningen till våra två små flickor. Dem ska dela sovrum samt ett större lekrum. Nu har vi kommit till tapetseringen och jag skulle gärna vilja ha lite idéer och inspiration från dig. Gillar verkligen din stil. Har du koll på någon bra kollektion med barntapeter? Vill inte ha samma tapet i båda rummen men det måste funka ihop.

    Om du har tid och lust alltså.

  2. Jag är sugen på att måla eller sätta en fondtapet på ett litet annorlunda sätt till det kommande huset. Beror nog lite på vilken storlek det blir på soffan. Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.