Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Servalac Exklusiv är en ny vattenburen högblank lackfärg från Alcro som går att använda på underlag av trä och metall. Servalac Exklusiv passar bra till att måla möbler och snickerier inomhus.
Att måla med en blank färg ger ett resultat som blir både vackert och effektfullt. Dock är det väldigt viktigt att inte fuska med underarbetet. En blank färg döljer inga ojämnheter och målar man dessutom med mörka kulörer syns eventuella ojämnheter ännu tydligare.
För att uppnå ett så slätt resultat som möjligt rekommenderas en pensel med syntetborst. Och på större ytor fungerar filt- eller mohairroller riktigt bra. Alcro Servalac Exklusiv finns i butik från och med mars. Den säljs färdigbruten i vitt och svart och kan brytas i alla Alcros kulörer. Finns i storlekarna 0,5 liter, 1 liter och 3 liter.

Vill du läsa om hur jag brukar gå tillväga när jag målar möbler och snickerier? Klicka här så får du ta del av mina tips&trix.

Foto: Alcro

Total
0
Shares
3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.