Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

I många år är det vitt som har dominerat på väggarna. Men nu kan vi skönja en förändring! Det blir alltmer färg och då ofta dämpade, lite smutsiga och jordiga toner. En monokrom trend gör sitt intåg. Där vi låter måla alla väggar och lister med samma kulör, men med olika glans. Med hjälp av LADY Pure Color, en helt ny väggfärg från Jotun kan du skapa en lugn bakgrund som framhäver resten av inredningen. Det är en helmatt väggfärg som ger en slät, slitstark, reptålig och tvättbar yta och dessutom utan reflexer. I samband med att man tagit fram den nya väggfärgen lanseras även en ny färgkarta, LADY Pure Color. I denna färgkarta presenteras tre centrala kulörtrender.

Pure Nature
Utgångpunkt är ljusa, olivgröna toner.

Pure Harmony
Ett elegant och klassiskt tema med mättade gråa och gråblåa kulörer.

Pure City
Inspirationen är hämtad från 1950- och 60-talets vintagemöbler, kombinerade med en modern loungestil. Från djupt gråbrun till ockragula toner. Kulörer som syns både på möbler och inom mode den här säsongen.

Det känns riktigt roligt att se något “nytt” på väggarna. Tycker allt har sett i princip likadant ut de senaste åren både när det gäller kulörer och tapetmönster. Nu ser jag fram emot att dessa trender ska nå ut i hemmen!


Pressbilder: Jotun

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.