Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Jag “tjatar” om det hela tiden. Det är mixen som gör det! Det är mixen som skapar kontraster och gör inredningen spännande. Oavsett om det handlar om att mixa kulörer, material eller stilar. Med en neutral bas är det lätt att skapa stor förändring genom att byta ut några detaljer och tillföra nya kulörer.

Pressbilder: IKEA

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.