Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Lager på lager av vita nyanser skapar en enkel och harmonisk känsla. Många av oss målar och tapetserar vitt på både väggar, golv och tak. Ibland väljer man kritvitt, men de allra flesta väljer en vit med en ton som “drar iväg” åt nåt håll. Den vanligaste vita kulören av dom alla är en som drar åt det gula hållet, en varmare variant av vitt (S0502-Y). Med vitt som bas kan man blanda både stilar och material och fortfarande känna harmoni och enhetlighet. Ljuvligt att titta på även om jag själv vill ha mer färg i mitt eget hem. Jag har tidigare skrivit om just vita nyanser och vad som kan vara bra att tänka på när det gäller att välja nyans. Om du vill kan du läsa mer om det här.
Ett sätt att lyfta ett rum som enbart är inrett i vitt och ändå skapa nån form av kontraster är att mixa nyanser, glanser och strukturer. Jag har sagt har sagt det förut, men jag säger det igen. Det är mixen som är själva “grejen”. Utan mix blir resultatet platt och intetsägande. Och det oavsett stil och färgskala. Mixa mera!


Övre vänstra bilden: Jotun
Övre högra bilden: Beckers

Övriga bilder: Eco tapeter

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.