Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Tycker det är rätt mysigt när det mörknar tidigt om kvällarna. Däremot gillar jag inte alls att fotografera under sådana förhållanden. Nä, mycket ljus vill jag ha. Så att färgåtergivningen blir korrekt. Är nog lite “skadad” efter alla år jag jobbat med färgsättningar. Vill att fotot ska motsvara verkligheten. Trots detta fick kameran komma fram ikväll och resultatet är några små  glimtar från vårt nyrenoverade sovrum. Än är det en hel del detaljer kvar att fixa, “pricken över i” saknas fortfarande. Men nu är det i alla fall beboeligt. Vid huvudändan är väggen klädd med råspont som jag målat vit. Övriga väggar är tapetserade med en tapet ur den helt nya kollektionen Falsterbo från Boråstapeter. Med mönstrat på tre väggar i en softad färgskala skapas en ombonad känsla. Perfekt i ett sovrum!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
9 comments
  1. Men så fint! Du gör alltid din egna twist på givna teman, fantastiskt! Och givetvis blir jag ganska smickrad oxå, tapeten var ju lite gran gjord med ditt gillande i åtanke… Kram /HWH

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.