Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Rutor, ränder och ännu mera rutor. Tweed är en sprillans nyutkommen tapetkollektion från Eco Wallpaper som blandar gammal brittisk tradition med nytänk. Tapeterna är textilinspirerade i sina mönster och har en maskulin känsla. Beige, blått, rött och svart – klassiska färger i ny tappning.


Pressbilder: Eco Wallpaper

Total
0
Shares
1 comment
  1. Denna har Elin pratat om men jag hade inte sett den på bild förens nu! Jag gör en inredning till ett vardagsrum som kommer bli maskulint, tack för inspirationen :) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.