Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Lagom tills jag börjar se ett slut på renoverandet på entréplanet börjar tankarna snurra kring vad jag ska hitta på med tvättstugan. Den behöver verkligen en uppfräschning! Ja, ni ser ju själva på bilden nedan. Rummet innanför tvättstugan kommer i framtiden att användas som sovrum, när barnen tröttnat på att dela rum. Därför känns det ännu mera angeläget att göra iordning tvättstugan snarast möjligt. Planen är att detta projekt ska genomföras i sommar, när man kan hänga tvätten på tork utomhus.
Idag har jag jobbat i Göteborg. Passade på att göra ett besök på IKEA Bäckebol för att köpa inredning till kökslådorna samt lite annat småplock som behövdes för att kunna göra klart köket i helgen. Fastnade för tvättstugan på bilden ovan. Inspirerande!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.