Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Nu börjar jag så smått tröttna på att leva i renoveringskaos. Men nu är det inte mycket kvar innan det värsta är gjort. Bjuder på några föga inspirerande kaosbilder från gårdagen. Men då blir efter-bilderna desto roligare att bjuda på.
Äntligen är den ekmönstrade plastmattan i vår 25 kvm stora hall borta. Härligt! Ojämnheterna som blev i golvet efter att vindfånget och öppna spisen togs bort fyllde maken med träreglar för att spånskivorna som ska läggas på golvet ska ha något att “ta spjärn mot”. Spånskivorna behövs för att underlaget ska bli tillräckligt jämnt för att kunna lägga in mattan jag fastnat för. Nu satsar vi på ett riktigt slittåligt golv, avsett för offentlig miljö. I veckan kommer mattläggaren och lägger in den ljusgråa mattan. Åh som jag längtar!

Total
0
Shares
5 comments
    1. Hej!
      Hallmöbeln har jag snickrat ihop alldeles själv! Måttanpassad utifrån hallen i vårt förra hus. Men den kommer passa perfekt även i detta huset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.