Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Tjoho! Äntligen är det nya golvet inlagt i vår 25 kvm stora hall, 1/4 av husets totala boyta. Skillnaden är enorm. Och det blev precis så bra som jag hade hoppats. Mattläggaren kom i förmiddags och spacklade skarvar mellan gipsskivorna och såg till att underlaget blev jämnt och fint. Nu har han lagt in mattan. Ett golv som är avsett för offentlig miljö, där skarvarna svetsas ihop. Det här golvet klarar precis vad som helst och det passar bra in i stilen till vårt funkishus.

När jag letade efter ett passande golv till hallen var kravet att det inte skulle konkurrera i uppmärksamhet med det randiga golvet i köket och fiskbensparketten i vardagsrummet. Det skulle bilda en ljus och neutral bas som flyter ihop bra med de angränsande rummens golv.
Nu är det dags att tapetsera hallen. Sen kan det förhoppningsvis bli lite ordning och reda, när möblerna som ska husera i hallen får flytta ut ur vardagsrummet, och några upp ur källaren. Puh… det går sakta men säkert framåt.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments
  1. Hej!
    Kommer golvet från Forbo? Vad heter det och vad kostar det kvm? Finns det i fler färger?

    Bra blogg!!!!

    1. Hej Carolina! Golvet kommer helt korrekt från Forbo och heter Nordstar. Det finns i många olika kulörer! Priset får jag be att återkomma med. Har nämligen fått pris inkl. förarbete och läggning. Roligt att höra att du gillar bloggen. Välkommen åter!

    1. Du behöver inte vara det minsta orolig. ;-) Det finns massa lämpliga projekt kvar. Men vad jag behöver mest just nu är ett bollplank och en idéspruta. Kramen på dig! Ses snart!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.