Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Nu har vi så smått påbörjat renoveringen av rummet i källaren. När jag skrev om den stundande renoveringen för några veckor sedan visste vi inte riktigt hur rummet skulle användas, men nu har vi bestämt att maken och jag flyttar ner i källaren. Barnen vill fortfarande dela rum, så vårt nuvarande sovrum får agera gästrum/lekrum tills vidare.
Som ni kan se på bilderna kräver rummet i källaren en totalrenovering.
Plastmattan ska ut. Maken har nu börjat riva bort plastmatta, masonitskiva och slitet trägolv som ligger på träreglar mot betonggolvet (med nån form av plast/tjärpapp emellan). För att vara säkra på att det görs ordentligt och för att slippa obehagliga överraskningar i framtiden river vi bort allt, ända ner till betongen.

I taket löper vattenrören, de behöver en uppfräschning. Och elementet flagnar som hejsan. Även innertaket ska bytas ut och isoleras innan nytt tak kommer på plats. Så, ja… det är en hel del att göra innan man kan börja med det roliga. Steg ett är att riva klart golvet.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.