Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Jag och äldsta sonen pysslade lite igår. Det färgglada “halsbandet” runt det ena lilla soffbordet ersattes av obehandlade träkulor i varierande storlekar som vi trädde på läderband. Lätt som en plätt!Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
14 comments
 1. Smart byte och mycket snyggare än orginal! Fina bord och
  fint det ser ut att vara. Längtar tills det kommer mer “stora” inredningsbilder på hur det ser ut nu efter er flitiga renovering!

  1. Hejsan,
   Bordet är ett färdigt bord som fanns (tillfälligt tror jag…!?) i IKEA:s sortiment. “Locket” går att lyfta på vilket gör att det finns plats för förvaring av småprylar som behöver finnas nära till hands.

  1. Hejsan,
   Kulor och läderband går säkert att hitta på Panduro eller andra pysselbutiker. Jag har inhandlat mina saker på Slöjd-Detaljer. Ja, jag är faktiskt (för en gångs skull) riktigt nöjd med mitt “pyssel”!

 2. Tack snälla du för svaret! Det är inte alla som svarar på kommentarerna så det är jätteroligt att du gör det!

  1. Hej Ikke,
   Vad glad jag blev att höra att du uppskattade att jag tar mig tiden att svara. Försöker svara kommentarerna så gott det går, det är ju kommentarsfältet som är det roligaste för min del, dialogen med mina läsare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.