Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Jag försöker stiga utanför min bekvämlighets-zon så ofta det bara går. Dels privat men i första hand yrkesmässigt. Det är genom att utmana mig själv jag känner att jag utvecklas. Och oj så nöjd jag känner mig när jag stiger ut på andra sidan med uppgiften genomförd och några erfarenheter rikare. Det är oftast i dessa situationer som resultatet brukar bli utöver det vanliga.
Just nu känns det som om jag befinner mig utanför den där trygghetszonen mest hela tiden. Men då tröstar jag mig med att belöningen blir desto större när jag har hittat en ny trygghetszon att pausa på ett tag.

Bilder: 01. o2.

Total
0
Shares
4 comments
  1. Visst är det så! Man tror att man är galen ibland, men det är ju så skönt och givande så fort man har lyckats! Vore roligt att ses snart förresten :) Kram Emelie

    1. Hej där Emelie! Ja, men det är galenskaperna som kan leda till det oväntade och bästa resultatet. Absolut… vi slår till på en träff. Snart! :-) Hörs på telefon! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.