Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

När jag var i Kalmar häromveckan sprang jag in på TGR en sväng. Där kunde jag inte motstå ett inköp av post-it blocket i form av en pensel. Efter tio år i färgbranschen och med den riktiga målarpenseln i min hand titt som tätt så kändes det som om post-it penseln skrek mitt namn, fixa&dona!Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
5 comments
    1. Hej Annelie,
      Välkommen hit! Var ju tvungen att kika in hos Wiper också för att se vem det var som ledde dig hit. TGR är toppen om man vill hitta roliga och billiga detaljer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.