Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Jag har möblerat om. Och det medförde att vi blev utan köksbord. Så tillsvidare har vi vad barnen kallar det, Världens Minsta Köksbord. Ja i alla fall om man är fyra som ska få plats. Nu pågår jakten efter ett runt bord med diameter 1100-1200mm och pelarfot. Gärna ett gammalt bord som jag kan måla om, eller byta ut skivan och behålla foten. Såhär i sommartider känns köket lite väl svart och vitt. Men, men nu ska det målas hus, så insidan får vänta.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
8 comments
  1. Ska bli spännande att se hur målningen blir! Jag undrar oxå vad stolarna finns att få tag på, himlans snygga!!

  2. Fint ni har det hemma!!
    Tavlorna som man sitter på väggen vid matbordet. Jag undrar var du köpt bilderna med de roliga hundarna på?

    1. Hej Anna! Tack så jättemycket! Tavlorna med hundarna är signerade Lisa Bengtsson. Jag beställde mina på inreda.com Men annars googlar du på Lisa så hittar du fler återförsäljare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.