Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Såhär i uppstarten efter semestern belönade jag mig själv med ett besök i blomsteraffären och inköp av lite grönt. Maken är fortfarande ledig och målar fasad. Själv tog jag tag i första strykningen av ytterdörrarna direkt när jag kom hem från jobbet. Snart, snart är vi färdigmålade. Och äntligen kan jag tillåta mig själv att fundera på vad jag ska hitta på med trädgården. Men jag mjukstartar med att träna mina gröna fingrar på inomhusväxterna. Nu är de omhändertagna och klarar sig fint tills på torsdag kväll när jag kommer hem igen. Jobbedags – Göteborg nästa!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.