Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

När jag kom hem från jobbet igår vräkte regnet ner. Men det var visst inget som fick maken att backa. Klädd efter väder, iklädd sitt jobbar-regnställ så gick han loss med bilmaskinen för att förbereda inför nästa veckas projekt. Nu är det dags. Dräneringsdags. På måndag kommer grävaren. Samtidigt som vi dränerar ska vi även passa på att bredda garageuppfarten och få bort några trädrötter. Skönt att göra det ordentligt även om det är tråkiga pengar. Nästa år kan vi börja fundera över uteplats och trädgård. Desto roligare.Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.