Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

En dag, nästan på pricken för tre år sedan fick jag ett telefonsamtal. Kunde jag tänka mig att vara med och tillfälligt göra i ordning den gamla skjortfabriken inför  besöket av ett hundratal arkitekter då det blivande Inredia – en mötesplats för världens inredare skulle presenteras? Svaret var ja.
Med tanke på att jag fick vara delaktig där i begynnelsen av uppstarten av Inredia så var det med en speciell känsla jag gjorde mitt premiärbesök på det “färdiga” Inredia idag. Den officiella invigningen är den 16 oktober, men det bjöds på en liten “tjuvstart” lagom till Möbeldagarna som ägt rum i Tibro denna helg.

Syftet med Inredia är att skapa en mötesplats. Här kan man stifta bekantskap med Tibros 150-åriga möbel- och inredningshistoria och hantverkskunnandet som fortfarande finns här i Tibro. I utställningar knyts dåtid ihop med nutid och framtid. Det ska vara en mötesplats för alla som arbetar professionellt med eller studerar inredning, möbler och design. En mötesplats mellan olika kompetenser för att skapa nya kontakter och kunskaper . Alla möbler som finns i huset är tillverkade i Tibro.
Dessutom kommer det finnas en restaurang i huset som slår upp sina portar lagom till invigningen i mitten av oktober.

Huset kändes ljust och inspirerande och jag fick en riktig feel-good känsla därinne. Nu ska det bli riktigt spännande att se verksamheten utvecklas och huset fyllas av liv och rörelse. Där kommer jag trivas i höst, när jag tar steget från anställd till egen företagare på heltid. För det finns nämligen ett antal platser till förfogande om man vill sitta ner och jobba några timmar under en dag eller längre period. Perfekt såhär innan jag skaffat mig ett eget kontor och har min bas på hemmaplan.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.