Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Just nu är jag mer död än levande. Galet schema för tillfället, med en massa saker att planera och genomföra. Men ett steg i taget och en tydlig plan så brukar det mesta lösa sig.
Idag har jag fotat och förberett för två tidningsjobb som jag har lämning på i veckan som kommer. Nu ska jag “bara” skriva några rader till på den ena artikeln innan huvudet får landa på kudden.

Idag får ni en glimt av mitt favoritgolv här i huset, fiskbensparketten. Innan vi flyttade in lät vi slipa golvet och därefter behandlade jag det med en grafitfärgad hårdvaxolja. Värt varenda krona och varenda timme krypande på knä! Jag älskar den matta ytan som både är vacker att se på och skön att gå på.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
1 comment
  1. Sååå fint Du gör!! Jag kan riktigt känna hur skönt det är att gå barfota på golvet. Arbete lönar sig alltid!
    Läderhandtagen på skåpen, har du gjort dem själv?
    Lycka till med tidningsreportagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.