Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Inred ditt hem - hitta din egen stil!
I höst kör jag igång med inspirationskurser inom inredning. Nu är det snart dags för första kurstillfället. Denna gång på temat “Inred ditt hem – hitta din egen stil”. Det finns ett fåtal platser kvar till kursen som går av stapeln nu på onsdag 16 oktober. Så är du sugen på en kväll på temat inredning så ta chansen och anmäl dig nu.

Plats: Inredia, Tibro
Tid: 18.30-21
Pris: 495 kr ink. kaffe/te och smörgås

Vad händer under kvällen:
Vi börjar med en genomgång av trender och ett gäng praktiska tips som är bra att ha med sig när du inreder ditt eget hem. Du kommer även att få jobba kreativt med att skapa en moodboard som du sedan kan använda dig av när du fixar där hemma för att få till den berömda röda tråden.

Maila din anmälan till hildur@fixaodona.se så återkommer jag med info kring betalning.

PS. Även torsdag 21 november börjar bli fullbokad, så för att vara säker på en plats vänta inte för länge med din anmälan.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.