Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Färgskalan Formex våren 2015 - fixaodona.se
Det har varit få rapporter från Formex här på bloggen, i alla fall än så länge. Men i senaste avsnittet av podden pratade jag och Sara Formex från början till slut. Dessutom har jag skrivit ett gästbloggsinlägg hos Alcro Trend som denna gång handlar om vårens kulörtrender, direkt från Formex, och så delar jag med mig av mitt “Kombinera kulörer med kisa ögonen”-trick och tipsar om hur du kan öva upp magkänslan när det gäller kulörer. Nyfiken? Här kan du läsa mer.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
6 comments
    1. Hej Anna! Jag tror det fortsätter med pasteller ett tag till, men mer svärtade sådana. Mer fokus på de som är mer orange och röda i sina toner. Och mer gult. Sen till hösten tror jag vi anammar de mörkare kulörerna som vinrött i stil med marsala, mörkt grön (tänk grön marmor) och mörkt blå. Överlag tycker jag man ser många färgskalor just nu, att man inte bara väljer en blå utan jobbar med många olika nyanser av blått när man inreder.

  1. Detta är en hemsida jag då och då brukar besöka för att få lite inredningsinspiration. Har dock aldrig skrivit något så jag tänkte att det kunde vara på tiden att skriva ett litet tack för all inspiration.

    1. Tack så mycket Helena! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tiden att skriva några rader. Det krävs inte så mycket för att jag ska få lite ny energi till bloggen! Win win helt enkelt. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.