Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

55. Sovrum - Kom In-podden med Sara och Hildur
Just nu är det inte särskilt mycket som är som det brukar vara. Bloggen går på sparlåga – men det ska det snart bli ändring på. Jag har lovat bättring tidigare, men den här gången är det på riktigt. Man kan väl säga att jag vilar mig i form inför vad som komma skall… Inte heller podden är som den brukar vara. Denna veckan släpper vi ett nytt avsnitt några dagar tidigare än vanligt, alternativt några dagar för sent. Välj själv. ;)

Välkommen ner mellan lakanen tillsammans med Kom In-podden! Vad får oss att sova som godast om natten, spelar sängkläderna roll och hur löser man egentligen ett svårmöblerat sovrum? Det är några av de frågeställningar som diskuteras kring ett av hemmets mest privata rum. Don’t let the bed bugs bite!

Besök gärna Kom In-poddens alldeles egna Facebook-sida. Som vanligt hittar du podden på iTunes eller Libsyn. Senaste avsnittet kan du även lyssna till här nedan.

Total
0
Shares
6 comments
  1. Älskar din blogg och fått mycket inspiration genom åren, nu är det lampan på sängbordet till detta inlägg som jag undrar om du vet inköpsställe eller märke på, superfina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.