Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

MY HOME - ny inredningssatsning från Aftonbladet - fixaodona.se

Tidigare i veckan gick det ut en pressrelease om en ny inredningssatsning som lanseras nu i juni. Bakom myhome.se ligger Schibsted (där Aftonbladet ingår).  My Home är en motsvarighet till The You Way och kommer kombinera journalistik med shopping. I helgen blev det officiellt att jag och Pella Hedeby är en del av satsningen och kommer flytta dit. Ska bli otroligt roligt! På bilden ett uppslag ur senaste numret av Härligt Hemma där du kan läsa mer om satsningen och en intervju med mig och Pella.

Klicka på bilden om du vill läsa.

Jag hoppas vi ses snart igen – i mitt nya blogghem!

Nu har bloggen flyttat till ny adress  – numera hittar du fixa&dona på http://bloggar.aftonbladet.se/fixaodona/

Follow my blog with Bloglovin

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.