Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Dekorera med washi - fixaodona.se

Papperstejpen washi är användbar till mycket och finns i många olika färger, mönster och bredder. Med washitejp och en tandpetare skapar du lätt små vimplar – perfekta att dekorera bakverken eller köpekakan med.

Hos Craft & Creativity hittar du instruktioner till hur du skapar vajande miniflaggor.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.