Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Låt kläderna hänga framme - fixaodona.se

Snart kör vardagen igång igen och för många av oss innebär det förhoppningar och önskemål om nya, fungerande rutiner och ordning och reda. Jag har ägnat sommaren åt att rensa garderober och gjorde en välbehövlig investering i en ny byrå med massa lådor – perfekt till allt som behöver finnas nära till hands i vår hall i källaren.

Förvaring kan man väl aldrig få för mycket av? En mix mellan dold förvaring och öppen förvaring brukar vara det optimala. Dold förvaring åt det som inte används så ofta och öppen till det som du lätt behöver komma åt eller ha uppsikt över. Den öppna förvaringen är dessutom ett sätt att sätta stilen (här hittar du mitt inlägg om hur du stylar hyllan).

Låt dina kläder bli en del av inredningen och utnyttja väggytan till max. Vänd en konsoll upp och ner och komplettera med snygga galgar eller krokar med klämma. En smart och enkel lösning till både dressingroom, tvättstuga, hall eller barnens rum.

Öppen förvaring - fixaodona.se

Konsoll (finns även i grått) | Galge | Krokar med klämma

 

Foto: IKEA

 

[sc_product_set id=”AU8eURBucFri4tRRU0Wx” title=”Shoppa galgar med My Homes sökmotor” add_link=”false”]
Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.