Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

DIY: Pall med korkdetalj - fixaodona.se

Pall Bekväm | Kulör Sparkling Valence  | Bordstablett Kork Natur

DIY: Pall med korkdetalj - fixaodona.se

1. Lägg pallen upp å ner, med sitsen mot baksidan av bordstabletten. Rita konturerna med en blyertspenna.

DIY: Pall med korkdetalj - fixaodona.se2. Använd en vass sax för att klippa ut den nya sitsen i kork. Först tänkte jag även skära ut hålet i sitsen med skalpell och skärmatta, men ångrade mig eftersom jag inte använder pallen att sitta eller stå på utan som litet avlastningsbord och då är det ju en fördel med en yta utan hål i.DIY: Pall med korkdetalj - fixaodona.se

3. Montera korksitsen på pallen. Hur du väljer att fästa korkunderlägget mot sitsen beror på hur pallen ska användas. Eftersom jag använder min pall som avlastningsbord valde jag att enbart fästa underlägget med dubbelhäftande tejp. Vattenbaserat hobbylim eller snabblim fungerar fint om du hellre vill limma fast sitsen. Är du osäker på om limmet blöder igenom korken – dubbelkolla genom att provlimma spillbitarna. DIY: Pall med korkdetalj - fixaodona.se4. Det färdiga resultatet! Pallen som jag sedan tidigare målat med några lager färg blev som ny med en sits av kork. Snabbt och superenkelt!

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.