Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.
Plaza Interiör + Jotun = sant
Att måla möblerna i samma kulör som väggen blir riktigt effektfullt. Variera glansen för att skapa extra effekt!

Den blåa färgskalan är nummer ett i höst. Just nu har Plaza Interiör och Jotun ett samarbete där man valt att lyfta fram kulören LADY 4477 Deco Blue. Det är en djupblå nyans som tar för sig samtidigt som den trivs alldeles ypperligt tillsammans med trärena ytor, marmor, skinn och varma metaller – de material vi ser mycket av just nu. Men Deco Blue passar minst lika bra att måla hela rum med som accentfärg på möbler och detaljer.

Plaza Interiör + Jotun = sant
Deco Blue passar bra tillsammans med mörkt trä och sandfärgade toner som bidrar med extra värme.

Foto Helén Pe | Styling Josefin Hermansson

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.