Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.
Boråstapeter Jubileum - Funkis
Tapetmönstret Funkis ur kollektionen Jubileum från Boråstapeter

Grått har blivit det nya vita. Jag får ofta frågan om hur man hittar rätt grå, för många har nämligen gjort upptäckten att det är svårare än man kan tro.
Vill du veta mer om hur du hittar rätt grå och undviker de vanligaste misstagen? Här kan du läsa mitt senaste jobb för My Home – Så hittar du rätt grå ton.

Boråstapeter Jubileum - Funkis
Tapetmönstret Funkis ur kollektionen Jubileum från Boråstapeter

Foto: Boråstapeter

Total
0
Shares
2 comments
  1. Nu när jag behövde din skola om grått så är sidan borttagen på myhome ?
    Har du kvar texten någonstans? Vill minnas att den var väldigt matnyttig! Helst nu när jag skulle ha en grå färg till köket och lyssnade på färgsäljaren och tog i lite mer rött för att inte få en för kall färg. Men nu känns den lila när den kommer upp på väggen ? Vilken färg var det den grå skulle dra mot, gul??? ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.