Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Hökegårdsgatan 4 B - Stadshem

Snubblade över en lägenhet som är till salu just nu via Stadshem där inslagen av trä var iögonfallande. Jag fastnade för idén där man låtit en träpanel fungera som stänkskydd vid diskbänken. Hur tåligt det är låter jag dock vara osagt. Men snyggt var det i alla fall.

Fler bilder från objektet hittar du här.

Hökegårdsgatan 4 B - Stadshem

Bilder Stadshem | Foto Jonas Berg

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.