Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

DIY Vittsjö badrumskommod

Lediga dagar innebär för min del mer tid till nöjessurfning för att fylla på inspirationsdepåerna med nya idéer. Via mitt Pinterest-flöde hamnade jag på en rysk sida och ett blogginlägg där man skapat en snygg och funktionell badrumskommod – med sidobordet/laptopbordet VITTSJÖ från IKEA som utgångspunkt. Beroende på vilket material du väljer på skivorna och lådan skapas helt olika uttryck. 

Här hittar du hela inlägget: DIY Vittsjö badrumskommod
PS. Använd Google Translate så blir det hyfsat förståeligt.

DIY Vittsjö
DIY Vittsjö badrumskommod

Via samma sida och till samma badrumsprojekt hade de även gjort en hängare för toa-rullar och handdukar och vägghängda hållare till tandborsten. Snyggt, enkelt och billigt. Idéer som passar lika bra i badrummet som i hallen eller barnrummet.

DIY Badrumsfix

Idé och foto via int2architecture

Total
3
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.