Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Swedoor + William Morris

Ibland snubblar man över finfina bilder som man faktiskt inte sett figurera i en blogg eller ett pressmeddelande. Just så var det när jag häromveckan bläddrade igenom ett par nya bildbanker.
Man kunde ju tro att det var en bild som skulle visa Morris-tapeten, men det är faktiskt en bild för att visa hur den klassiska spegeldörren fått nytt liv. Craft från Swedoor är en nutida version av den handbyggda spegeldörren men med den skillnaden att det nu finns betydligt fler valmöjligheter vad gäller form och färg. Craft kan fås med en mängd olika spegelindelningar och erbjuds i de flesta NCS- och RAL-kulörer. 

Färgsättningstips! Våga sätt färg på dörren. Välj samma kulör till foder och lister. Supersnyggt! Dessutom måste jag erkänna att det kändes lite befriande att få se bruna och beiga toner istället för det gråa som vi vant oss vid att se. De bruna tonerna skapar en varm och ombonad känsla.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.