Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Ljusa pasteller - fixaodona.se

Ännu en arbetsdag till ända – en finfin torsdag som innehållit mycket av det där jag tycker är allra bäst och roligast med att driva eget företag. Förutom att tillbringa eftermiddagen som gästföreläsare på Projektkoordinators-utbildningen har jag både hunnit med att skriva veckans trendspaning för My Home och att ge mig på jakt efter den perfekta aprikosa kulören till möbler. Jakten fortsätter imorgon – i dagsljus.

Färgsättningstips! När det är dags att välja kulör kan det ibland vara svårt att hitta rätt bara genom att titta på de små NCS-proverna. Då kan det vara bra att leta reda på ett föremål som liknar kulören du är på jakt efter för att ha något att utgå ifrån för att underlätta valet. Jag plockade fram en scarf som inspiration.

En trio bilder från dagen – pastelliga skonyheter från Nilson Shoes, ljuvlig inspiration från Fogia signerat Note Design Studio och min egen bild från dagens kulörjakt.

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.