Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

 

Bjurfors Karl Gustavsgatan 11 B - fixaodona.se

I veckans trendspaning som nu finns publicerad här på My Home-sajten har jag bland annat skrivit om den nya färgskalan som aspirerar på titeln baskulör. Efter att gråa toner blivit det nya vita och alternativ nummer ett när det är dags att göra om där hemma håller det nu på att hända saker. En uppföljare och ersättare till det gråa är på ingång. Beige och bruna toner. Gärna mixat med trä för en rustik känsla.
På tal om trä och beige – kolla in lägenheten som nu är till salu på Karl Gustavsgatan 11 B via Bjurfors. Riktigt ögongodis.

Bjurfors Karl Gustavsgatan 11 B - fixaodona.seBjurfors Karl Gustavsgatan 11 B - fixaodona.seBjurfors Karl Gustavsgatan 11 B - fixaodona.se

Foto Alen Cordic SE360 | Styling Emma Fischer för Bjurfors

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.