Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Ellos sängkläder - fixaodona.se

Blåa toner sägs skapa en känsla av svalka, lugn och stillhet, och det lär också vara en färg som får oss att andas lugnare och blinka mer sällan. En perfekt färgskala att satsa på i ett sovrum alltså. Ett rum som målas eller tapetseras i blått känns dessutom större och luftigare eftersom svala kulörer upplevs vara längre bort än varma kulörer.

Påslakanset från Ellos

 

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.