Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Ellos sängkläder - fixaodona.se

Blåa toner sägs skapa en känsla av svalka, lugn och stillhet, och det lär också vara en färg som får oss att andas lugnare och blinka mer sällan. En perfekt färgskala att satsa på i ett sovrum alltså. Ett rum som målas eller tapetseras i blått känns dessutom större och luftigare eftersom svala kulörer upplevs vara längre bort än varma kulörer.

Påslakanset från Ellos

 

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.