Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Måla vitt eller grått - hitta rätt kulör

Att hitta rätt vit eller grå kulör när man ska måla om där hemma kan vara lättare sagt än gjort.
För att underlätta valet har Alcro skapat en ny färgkarta ad.white & grey uppdelad utifrån kalla kulörer, neutrala kulörer och varma kulörer. Här får du hjälp att välja rätt utifrån rummets väderstreck och ljuskälla och även lära dig mer om vilka andra färgskalor och material som trivs bra tillsammans med de olika gråa och vita kulörerna. Här kan du bläddra i en digital variant av färgkartan.

Måla vitt eller grått - hitta rätt kulörMåla vitt eller grått - hitta rätt kulörMåla vitt eller grått - hitta rätt kulörMåla vitt eller grått - hitta rätt kulörMåla vitt eller grått - hitta rätt kulörMåla vitt eller grått - hitta rätt kulör

Fina kulörer, bra tips och ursnygga bilder stylade av Amanda Rodriguez och fotade av Jonas Ingerstedt! ad.white & grey – en riktigt användbar färgkarta för dig som ska måla vitt eller grått.

Pressbilder Alcro | Foto Jonas Ingerstedt | Styling Amanda Rodriguez

Total
8
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.