Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

kudde_blomma03

Att jag köper snittblommor tillhör inte vanligheterna, men igår var ett undantag. Jag kunde inte motstå de härliga färgerna i den lilla buketten.

kudde_blomma02

Ritningarna på det eventuella husbygget ligger ständigt framme. Jag mäter och funderar. Och dricker kaffe ur favoritmuggen.

Happy Saturday!

kudde_blomma04

 

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.